REJSEVACCINATION

 

Rejsevaccination

Vi anbefaler vore patienter med ønske om rejsevaccination at kontakte en rejsevaccinationsklinik for rådgivning omkring anbefalede vaccinationer samt vaccination.

Danske Lægers Vaccinations Service har en klinik i Holbæk. Se mere på www.sikkerrejse.dk. Rejsevaccinationsklinik kan tilbyde dig konsultation og vaccination.

Vores klinik har ikke rejsevacciner på lager, og rejsevacciner skal enten ordineres på recept eller bestilles særskilt hjem individuelt. Vi kan slet ikke nå at hjælpe dig, hvis der er kort tid til din rejse.

Ønsker du alligevel, at vi skal forestå din rådgivning og vaccination, så skal du selv betale for konsultationen, da rådgivning mhp planlægning af vacciner ikke er omfattet af sygesikringen. Konsultationen koster kr 405 og betales kontant eller med Dankort. Herudover kommer udgiften til vacciner og et vaccinationsgebyr til den konsultation, hvor du får vaccinen. Af hensyn til planlægning (konsultation med vurdering af vaccinationsbehov, bestilling af vacciner, gennemførelse af vaccinationer inden afrejse) bør du henvende dig i god tid inden din afrejse, gerne 2 måneder inden, da vi har ventetid på konsultationer.

Du har også mulighed for selv at undersøge vaccinationsbehovet og så give os besked om, hvilke vacciner du ønsker. 

I så fald anbefaler vi, at du søger information om anbefalede vacciner via SSI´s hjemmeside www.ssi.dk, hvor du søger under rejsevaccination.

 

Rejsevaccination

Rejsevaccinationer er ikke omfattet af sygesikringen og dermed privat betaling.

Det koster 170 kr at blive vaccineret pr vaccine. Udgiften til selve vaccinen skal du selv betale. En del vacciner er på recept, nogle skal bestilles hjem via Seruminstituttet. Vi modtager betaling kontant på beløbet eller MobilePay.

Nogle rejsevaccinationer kræver flere vacciner inden afrejse.

Kontakt derfor i god tid !

Familier kan med fordel bestille tid til at blive vaccineret samtidigt, så kan der ydes lidt rabat.